torstai 18. marraskuuta 2010

Lisää "hörhöjuttuja". ;D

Aurakuvaus.

Tässä on myös tummennettuna ne asiat, jotka osuvat minuun! :)


Kerron nyt oman näkemykseni aurastasi, koska niin pyysit.
Auraasi ja sinuun tutustuminen on ollut minulle ilo, koska aurasi on niin kaunis ja rakkautta säteilevä, ystäväni, sinä loistat valoa.
Aurasi ympärillä on kultainen valokehä, joka on elämän energiaa, puhdasta jumalallista rakkautta. Sitä on kaikkialla, koska se on kaiken elämän lähde.

Sinulla on lahja kanavoida tätä energiaa parantavana voimana.
Näen pääsi yläpuolella ja käsiesi kohdalla jatkuvan virtauksen, joka voimistuu pyynnöstäsi.

Olet saanut tämän lahjan, koska olet halunnut tulla Maan päälle auttajaksi.

Sinä säteilet koko olemuksellasi tätä samaa valoa.
Näen nimittäin voimakkaan keltaisen kentän kehosi lähituntumassa.
Siihen sulautuu vaaleanvihreää, joka kertoo sinun kehittyvän koko ajan useillakin elämäsi sektoreilla. Paikallaan pysähtyminen ei kuulu sinun sielun suunnitelmaasi.

Turkoosi osoittaa sinun kohtaavan rohkeasti ja ennakkoluulottamasti uusia asioita ja haasteita. Sinulla on myös tervettä arvostelukykyä, joten et ole helposti johdateltavissa.
Osaat valita "Omat juttusi" ja muodostaa itse omat näkemyksesi ja totuuskäsitteesi.

Ruusunpunainen kuvaa universaalia rakkautta.
Sinä pystyt pyyteettömiin rakkauden tekoihin ja ne eivät rajoitu pelkästään ihmisiin. Myös luonto ja eläimet ovat rakastavan huolenpitosi kohteina. Muistathan ystäväni, huolehtia myös itsestäsi yhtä hellästi kuin ympäristöstäsi.

Varaa itsellesi riittävästi "omaa aikaa", jolloin teet juuri sitä, mikä ilahduttaa sinua.

Sininen kertoo sielusi viisaudesta, joka asuu sisimmässäsi.
Se antaa tajuntaasi oivalluksia ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Se on paras ohjaajasi ja neuvonantajasi, vaikka myös oppaasi ja enkelisi auttavat sinua löytämään vinkkejä siitä kuinka pääset polullasi eteenpäin.
He järjestävät sinulle tilaisuuksia, joihin voit tarttua ratkaisuja tehdessäsi.

Violetista värikentästä näen, että sinulla on toimivat yhteydet auttajiisi. Väri nimittäin kuvaa avautunutta tietoisuutta ja henkisyyttä.
Sinä olet jo vakaasti henkisellä kehitys tiellä, jota etenet välillä harppoen ja välillä tasaisempaa tahtia.


Sillä tiellä ei ole kiirettä ja jokainen kulkee omaa vauhtiaan. Siksi ei ole mitään tarvetta vertailla kehitysastettaan toisiin. Kukin käy läpi omaa kehityssektoriaan ja kohtaa ne asiat, joita on tullut kokemaan. Sinä toki tiedät tämän ja kerro se myös eteenpäin aina silloin, kun katsot aiheelliseksi.

Niin monella ihmisellä on tapana vertailla ja asettaa itseään toisten kanssa paremmuusjärjestykseen ymmärtämättä, että on aivan mahdotonta kilpailla henkisessä kehityksessä.

Ystäväni, sinun auttamistyöhösi kuuluu myös tiedon jakaminen. Mitään ei tule "tuputtaa", mutta näen sinulla olevan kyky tietää oikea hetki, milloin kannattaa kertoa ja mitä.
Yhteenvetona haluan vielä sanoa, että sinulla on runsaasti henkisiä voimavaroja, jotka saat käyttöösi aina tarvittaessa. Sisimmässäsi asuvat rauha, rakkaus ja viisaus, jotka ilmenevät myös mielesi tasolla.

Olet hyvin pitkälle kehittynyt yksilö!
Omalla sisäisellä valollasi sinä valaiset oman elämänpolkusi ja annat apua ja iloa hyvin monille.



<3 Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti